Tappancsvilág

www.tappancsvilag.hu



Navigáció : Hírközpont

Bélyeg az elhunyt „krokodilvadász” emlékére |
2007.11.05.
Címkék: Steve Irwin, állatvédelem


Steve Irwin, az egy évvel ezelőtt elhalálozott ausztrál „krokodilvadász” emlékét egy új postabélyeg is megörökíti. Hétfő óta kapható a déli kontinens postáin az az 50 centes bélyeg, amelyen a népszerű televíziós műsorvezető Bindi nevű lánya, Bob nevű fia és egy kígyó társaságában látható. Irwin lélegzetelállítóan veszélyes mutatványokat vállalt a kamera előtt az emberevőként számon tartott tengeri krokodilok vagy a mérgeskígyók bemutatása közben.

Az életveszély vállalásában nem pusztán feltűnési vágy vezette, elismert televíziós személyiségként lehetősége nyílt hatékonyan fellépni az állat- és természetvédelem területén.

Egy évvel ezelőtt, a nagy korallzátonynál, egy új műsor felvétele közben egy csapkodó rája tüskéje oltotta ki az életét.
A bélyegek értékesítéséből befolyt összeg fele Steve Irwin természetvédelmi alapítványának, a „Wildlife Warriors”-nak a működését támogatja.




Kedvenc fotónk

Fotógalériák


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez!

{{VOTE}}

Tudta-e?
2012.01.01 -től csak igazoltan állatorvos által elvégzett, galandférgesség elleni kezelés után lehet kutyát bevinni az Egyesült Királyságba, Máltára, Írországba és Finnországba.

Lap tetejére
  Jogi nyilatkozat  
2007. World of Paws - All rights reserved